Enter your search terms:
Top
 

Sisältömarkkinointi

Sisältömarkkinointi

Lähtökohtana innovatiivinen ja luova sisältömarkkinointi

”Tyylikkäät ja puhuttelevat teemasisällöt kiinnostavat ja saavat ihmiset spontaanisti jakamaan, kommentoimaan ja osallistumaan keskusteluun.”

Tarjoamme yrityksille konseptoituja ja käytännössä toimiviksi todistettuja sisältömarkkinoinnin palveluita. Sisältösuunnittelun lähtökohtana on tuottaa ihmislähtöisiä ja tunteisiin vetoavia journalistisia sisältöjä, jotka soveltuvat aktiiviseen tiedottamiseen ja jakamiseen eri kanavissa. Sisällöt rakennetaan aina ikä- tai demografiaprofiilien pohjalta ja niitä tarkennetaan kohderyhmän kiinnostuksen kohteiden mukaan (lifestyle, terveys, ekologisuus jne.). Tyylikkäät ja puhuttelevat teemasisällöt kiinnostavat ja saavat ihmiset spontaanisti jakamaan, kommentoimaan ja osallistumaan keskusteluun.

Sisältökampanjoiden teho voidaan todentaa tutkimuksilla ja mittauksilla. Tyypilliset asiakasprojektien yhteydessä käytetyt mittaustavat ovat tunnettuustutkimukset, fokusryhmäkeskustelut sekä verkkopohjaiset kyselytutkimukset.

Minkälaista sisältömarkkinointia yrityksen tulisi tehdä?

Esimerkkinä sisältömarkkinoinnin mahdollisuuksista ja tehosta kertoo toteuttamamme Case Maston. Spray-maalauksen markkinajohtaja Mastonille tehty sisältömarkkinointikampanja levisi spontaanisti kohderyhmän valtakunnallisiin medioihin ja ylitti myös mainosalan uutiskynnyksen. Innovatiivisilla menetelmillä tavoitettiin sisältölähtöisesti koko 25-54 –vuotiaiden naisten kodista ja sisustuksesta kiinnostunut kohderyhmä.

 

Lataa Case Maston >>

Jos olet kiinnostunut verkkokauppasi kehittämisestä, annamme mielellämme sitoumuksettoman asiantuntija-arvion yrityksesi tilanteesta.