Sevi+Hotel

-nettivaraamo on nyt julkaistu ja tilattavissa!

Hotellinx-käyttäjä,
miten vastaisit seuraaviin

kolmeen kysymykseen:

Haluatko kasvattaa varauksia ja lisäpalvelujen myyntiä netissä?

Oletko tyytymätön nettivaraamon nykyisiin ominaisuuksiin?

Ovatko kehitysideat pysähtyneet järjestelmän jäykkyyteen?

Jos vastasit yhteenkin kysymykseen myöntävästi, meillä on sinulle hyviä uutisia. Sevi+Hotel on kehittynyt XML-pohjainen nettivaraamo, josta on poistettu perusjärjestelmän myynnin pullonkaulat ja ongelmat.

Yrityksien
nettivaraamo-ongelmat

ovat nyt
historiaa.

Sevi+Hotel on useamman vuoden aikana tehtyjen testausten ja käytettävyystutkimusten tuloksena syntynyt tuote, joka tekee nettiostamisesta kuluttajalle helppoa ja nopeaa. Myös yritysten Hotellinx-ylläpitäjien manuaalisen työn määrää on pystytty vähentämään merkittävästi.

OTA YHTEYTTÄ

Räätälöidyt Sevi+Hotel -nettivaraamomme
ovat nostaneet myyntiä jopa 50-150%.

Ottamalla Sevi+Hotel -tuotteen käyttöön yrityksesi pystyy räätälöimään nettimyytävät tuotteet, varausprosessin ja ulkonäön juuri omaan liiketoimintaasi sopivalla tavalla. Räätälöidyt Sevi+Hotel -nettivaraamomme ovat nostaneet internet-myyntiä keskimäärin 50-150% kolmen vuoden seurantajaksolla.

Tuotteen edut

Lisäpalveluiden ja pakettien joustava myynti

Vapaasti räätälöitävä ulkoasu ja varausprosessi

Käytettävyystestattu, kuluttajalle helppo ostoprosessi

Responsiivinen eli mobiili- ja tablet-käyttöön sopiva toteutus

Ylläpitäjien vähentynyt työ

Kustannustehokas ratkaisu

Lisää myyntiä

Sevi+Hotel
-varaamo on otettu

innolla vastaan.

Ennakkotilauksen ovat tehneet jo Kisakallion Urheiluopisto, Kylpylähotelli Rauhalahti, Kylpylähotelli Päiväkumpu ja Spa Hotel Summassaari. Liity menestyjien kasvavaan joukkoon!

Tavoitteenamme on, että jokaisella Hotellinxia käyttävällä yrityksellä olisi mahdollisuus ottaa uusi varaamo käyttöön yrityksen koosta riippumatta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy asiakaskohtaisesta hinnoittelustamme.

Tässä kymmenen tuotteen uutta ominaisuutta

1

1. Täysin räätälöitävä varaamoprosessi

Yritys voi liiketoimintatarpeiden mukaan vapaasti päättää missä järjestyksessä asiakkaalle näytetään tietoja tuotteista ja palveluista. XML-rajapinta varmistaa, että kaikki tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti Hotellinx-perusjärjestelmään. Katso esimerkki >

S.E.V.I. Consulting Group Oy on toimittanut matkailualan räätälöityjä varaamoita vuodesta 2007 lähtien. Hotellinxin lisäksi toimitamme ja ylläpidämme sovelluksia mm. Winres-, Opera- ja kansainvälisten hotelliketjujen järjestelmiin. Pitkä kokemus takaa, ettei vastaan tule ongelmaa, jota sovelluskehittäjämme eivät jo olisi ratkaisseet.

Optimoi yrityksesi markkinoinnin teho myyntiä lisäävillä mainoskonsepteilla

Haluaisitko päivittää samalla nettisivusi modernimpaan ilmeeseen? S.E.V.I. Consulting Group on kehittänyt markkinoinnin 360 –konseptin, jossa yritykselle toimitetaan varaamon ja nettisivujen tuotannon ja ylläpidon lisäksi kaikki yrityksen tarvitsemat mainospalvelut yhdellä kiinteällä hinnalla. Palvelumme perustuvat noin 15 miljoonan vuosittaisen käyttäjän kokemuksiin, joten tiedämme mikä toimii ja mikä ei.

KYSY LISÄÄ

Projektin sinulle
toimittava tiimi

Sevi

Suunnittelujohtaja

Henna

Web Designer

Johanna

Web Designer

Jasper

Technology Director

Aurora

Front-End Developer

Jyrki

Back-End Developer

OTA YHTEYTTÄ

Asiakkaitamme