Enter your search terms:
Top
 

Yritys

S.E.V.I. Consulting Group Oy

Toiminnan tavoite: innovaatioilla kilpailuetua asiakkaille

Tavoitteenamme on tuoda kansainvälisen digimarkkinoinnin tehokkaimmat ratkaisut suomalaisten yritysten käyttöön jo tänään.

S.E.V.I. Consulting Group Oy on digitaalisen markkinoinnin asiantuntijayritys, joka tuo huomisen verkkopalvelut ja teknologiat käyttöösi jo tänään. Seuraamme aktiivisesti kansainvälisiä design-trendejä, teknologian kehitystä ja mainonnan digitalisoitumista. Panostamme tuotekehitykseen, tutkimukseen ja digitaalisen mainonnan testaamiseen. Tavoitteenamme on tuoda tehokkaimmat kansainvälisen digimarkkinoinnin ratkaisut suomalaisten yritysten käyttöön jo tänään.

Palvelulupaus: toimitamme parasta ensimmäisenä

Tehokkaassa digimainonnassa yhdistyvät huippu-design, toimivat teknologiat ja todistetusti toimivat markkinointimekanismit.

Uusia digitaalisen markkinoinnin tapoja, kanavia ja muoteja syntyy ja kuolee jatkuvalla syötöllä. Ilmiön hetkellinen suosio ei kuitenkaan tarkoita, että se olisi tehokas mainonnan väline. Miten yritys voi tietää mihin kannattaa lähteä mukaan ja mikä jättää väliin? Vastaus on yksinkertainen. Jokaisella digitaalisella kontaktointitavalla on tietyllä toimialalla ja kohderyhmässä keskimääräinen laskennallinen teho, jota ei voi ylittää luovalla sisältösuunnittelulla tai mediaostoilla. Onnistuneen toimenpiteen tulee aina saavuttaa tuo keskiarvotaso.

S.E.V.I. Consulting Group Oy on tilastoinut digimarkkinoinnin tehoja jo yli 10 vuoden ajan eri toimialoilla. Kertyneen datan määrä on merkittävä, sillä suunnittelemiamme palveluita on yksittäisinä vuosina käytetty yli 10 miljoonaa kertaa. Tilastojen perusteella pystymme esimerkiksi arvioimaan paljonko uusi verkkokauppa voi saavuttaa mainospanostuksiin nähden myyntiä tai montako kontaktia vaikkapa Snapchat-kampanjalla voidaan kohderyhmässä saavuttaa. Luovat ideat, uudet lähestymistavat ja taitava suunnittelu eivät kanna pitkälle, jos valitun median ja mekanismin lähtökohtainen teho ei riitä saavuttamaan yrityksen tavoitteita.

Tehokkaassa digimainonnassa yhdistyvät huippu-design, toimivat teknologiat ja todistetusti toimivat markkinointimekanismit. S.E.V.I. Consulting Group Oy on sitoutunut toimittamaan asiakkaidensa käyttöön digimarkkinoinnin parhaat käytännöt aina ensimmäisenä.