Sevi+Travel

Moderni internet-varaamo
Winres-käyttäjille

Katso yritysesittely

Internet-varaamisen ­ uusi aika

Sevi+Travel on usean vuoden kehitystyön ja käytettävyystestauksen lopputuloksena syntynyt tuote, joka tekee nettiostamisesta helppoa ja nopeaa. Sovelluksesta on pyritty poistamaan Winres/Intres –ympäristöjen ongelmat ja myynnin pullonkaulat hyödyntämällä Comgaten uutta WinresCloud-teknologiaa.

PYYDÄ ESITTELY

Sevi+Travel -tuotteen
alkuperä ja historia

Aloitimme Winres-järjestelmän räätälöityjen varaamoiden kehitystyön vuonna 2007 toteuttamalla Matkapojat Oy:lle ensimmäiset yksinkertaiset matkahakusovellukset. Seuraavien vuosien aikana matkavaraussovelluksen ominaisuuksia lisättiin ja toimintavarmuutta kehitettiin. Yhteydet Winresin ja verkkokaupan välillä jouduttiin alusta lähtien hoitamaan suoralla tietokantayhteydellä, mikä teki kehitystyöstä hidasta ja kallista. 

Pienimmilläkin yrityksillä on nyt varaa tilata nettivaraamo käyttöönsä.

Vuonna 2014 Comgaten julkaisema XML-rajapinta ja vuonna 2016 seurannut WinresCloud-teknologiaratkaisu kuitenkin muuttivat kaiken. Uusi teknologiakokonaisuus takaa, että haettavat ja tallennettavat tiedot löytyvät varmasti ja tietoturvallisesti. Järjestelmän virheet ja hitaus on saatu poistettua ja toimintavarmuus nostettua 100% tasolle. Verkkokauppa myy ja tekee tulosta ympäri vuorokauden ilman keskeytyksiä tai turhia taukoja.

WinresCloud on myös pudottanut nettivaraamon käyttöönotossa tarvittavan työn määrää jopa 60–70% alkuaikojen projekteihin verrattuna. Standardoitu tiedonhakumenettely on alentanut kehityskustannuksia niin paljon, että pienimmilläkin yrityksillä on nyt varaa tilata moderni nettivaraamo käyttöönsä.

Voimme nyt tarjota liki 9 vuoden kehitystyön hedelmät kaikkien Winres-asiakkaiden käyttöön. Tämä on meistä todella innostava juttu!

Sevi Siljola,
Suunnittelujohtaja

Parempi varaamo myy
todistetusti enemmän

Sevi+Travel -tuotteella yrityksesi pystyy räätälöimään nettimyytävät tuotteet, varausprosessin ja ulkonäön juuri omaan liiketoimintaan sopiviksi. Räätälöidyt varaamomme ovat nostaneet internet-myyntiä keskimäärin 50–150% kolmen vuoden seurantajaksolla.

Täydellinen yhteensopivuus
WinresCloud-teknologia­kokonaisuuden kanssa

Sevi+Travel on käytännössä toimivaksi todistettu sovellus, joka hyödyntää Winresin XML-rajapintaa. Tietojen haku ja siirto sujuvat nopeasti, luotettavasti ja tietoturvallisesti järjestelmien välillä.

Asiakkaan kokemuksia

Timo Keinonen,
Tietohallintopäällikkö,
Matkapojat Oy

Vuonna 2007 alkaneen yhteistyön aikana S.E.V.I. Consultingin Winres-tuntemus ja innovatiiviset teknologiaratkaisut ovat tehneet vaikutuksen. Yrityksen suunnitteluosaaminen ja ymmärrys verkkopalveluiden käytettävyydestä ovat huipputasoa.

Verkkokauppa on toiminut luotettavasti suurillakin volyymeillä, ja nettimyynnissä on saavutettu joka vuosi uusi ennätystaso. Ylläpito on reagoinut ongelmiin välittömästi kaikkina aikoina, myös viikonloppuina ja iltaisin.

”Nettimyynnissä on saavutettu joka vuosi uusi ennätystaso.”
- Timo Keinonen

Suuretkin kehitysprojektit on aina toteutettu kiinteällä hinnalla, eikä lisätunteja ole koskaan laskutettu, vaikka alkuperäisesti arvioidut työmäärät olisivat ylittyneet reippaasti. Tämä on mielestäni IT-alalla poikkeuksellista.

S.E.V.I. Consulting on suoraviivainen ja kustannustehokas yritys, jonka lähestymistapa haastaa perinteiset toimijat. Suosittelen lämpimästi.

Tuotteen edut

Lisäpalveluiden ja pakettien joustava myynti

Vapaasti räätälöitävä ulkoasu ja varausprosessi

Käytettävyystestattu, kuluttajalle helppo ostoprosessi

Responsiivinen eli mobiili- ja tablet-käyttöön sopiva toteutus

Ylläpitäjien vähentynyt työ

Kustannustehokas ratkaisu

Lisää myyntiä

Missiona tarjota kaikille
Winres-käyttäjille
personoitu
varaamo

Tavoitteenamme on, että jokaisella Winresiä käyttävällä organisaatiolla olisi mahdollisuus ottaa räätälöity nettivaraamo käyttöön yrityksen koosta riippumatta. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy asiakaskohtaisesta hinnoittelustamme.

10 uutta ominaisuutta

1

Täysin räätälöitävä varaamoprosessi

Yritys voi liiketoimintatarpeiden mukaan vapaasti päättää missä järjestyksessä asiakkaalle näytetään tietoja tuotteista ja palveluista. XML-rajapinta varmistaa, että kaikki tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti Winres-perusjärjestelmään. Katso esimerkki >

S.E.V.I. Consulting Group Oy on toimittanut matkailualan räätälöityjä varaamoita vuodesta 2007 lähtien. Winresin lisäksi toimitamme ja ylläpidämme sovelluksia mm. Hotellinx-, Opera- ja kansainvälisten hotelliketjujen järjestelmiin. Pitkä kokemus takaa, ettei vastaan tule ongelmaa, jota sovelluskehittäjämme eivät jo olisi ratkaisseet.

Optimoi yrityksesi markkinoinnin teho myyntiä lisäävillä mainoskonsepteilla

Haluaisitko päivittää samalla nettisivusi modernimpaan ilmeeseen? S.E.V.I. Consulting Group on kehittänyt markkinoinnin 360 –konseptin, jossa yritykselle toimitetaan varaamon ja nettisivujen tuotannon ja ylläpidon lisäksi kaikki yrityksen tarvitsemat mainospalvelut yhdellä kiinteällä hinnalla. Palvelumme perustuvat noin 15 miljoonan vuosittaisen käyttäjän kokemuksiin, joten tiedämme mikä toimii ja mikä ei.

KYSY LISÄÄ

Projektin sinulle
toimittava tiimi

Sevi

Suunnittelujohtaja

Henna

Web Designer

Johanna

Web Designer

Jasper

Technology Director

Aurora

Front-End Developer

Jyrki

Back-End Developer

OTA YHTEYTTÄ

Asiakkaitamme