Enter your search terms:
Top
 

Verkkosivustot

Verkkosivustot

Käyttäjälähtöinen palvelumuotoilu suunnittelun perustana

”Liiketoiminnan analysoinnin kautta saadaan tarkka ymmärrys siitä, kenelle palvelua suunnitellaan ja mitä sillä halutaan saada aikaiseksi.”

Web-suunnittelun lähtökohtana on aina verkkosivustojen roolin kirkastaminen yrityksen liiketoiminnassa sekä tärkeimpien käyttäjäryhmien määrittäminen. Verkkosivustoja voidaan käyttää mielikuvan rakentamiseen, myyntiin, informaation jakamiseen tai esimerkiksi asiakaspalvelun toimintojen automatisoimiseen. Liiketoiminnan analysoinnin kautta saadaan tarkka ymmärrys siitä, kenelle palvelua suunnitellaan ja mitä sillä halutaan saada aikaiseksi. Alkuanalyysin jälkeen voidaan käynnistää varsinainen suunnitteluprosessi.

Liiketoiminta- ja käyttäjäryhmämääritys määrittävät suunnittelun peruslinjat. Käytettävyys- ja silmänliiketutkimusten kautta tiedetään minkälaiset sivustorakenteet ja toiminnallisuudet ohjaavat käyttäjät parhaiten haluttuun lopputulokseen. Tutkimustieto ja case studyt tukevat kohderyhmälle sopivan visuaalisen ilmeen, informaatiorakenteen ja käyttökokemuksen suunnittelua. Analyyttinen suunnittelu yhdistettynä pitkään kokemukseen varmistavat, että lopputulos on laadukas ja toimiva.

Laajasta palvelu- ja teknologiavalikoimasta löytyy jokaiselle yritykselle sopiva ratkaisu

”Toimitamme verkkosivut WordPress-, Drupal-, tai Joomla-sisällönhallintajärjestelmiin – asiakkaan toiveiden mukaan.”

Verkkosivustojen rooli yritysten toiminnassa vaihtelee toimialasta ja yrityskoosta riippuen. Toisille verkkosivut ovat myynnin pääkanava ja joillekin pelkkä tukitoiminto. Palvelukonseptimme tarjoaa sopivan ratkaisun kaikenkokoisille yrityksille eri toimialoilla. Referensseistämme löytyy laajoja räätälöityjä yli 2 miljoonan vuosikävijän verkkokauppoja, mutta myös laadukkaita, muutamassa viikossa toteutettavia perussivustoja. Kaikki suunnittelemamme palvelut ovat luonnollisesti responsiivisia.

Toimitamme verkkosivut WordPress-, Drupal-, tai Joomla-sisällönhallintajärjestelmiin – asiakkaan toiveiden mukaan. Hallitsemme myös tekniset integraatioprojektit eri ERP-, taloushallinto-, tuotehallinta- ja varausjärjestelmiin. Tarjoamme 24/7 –ylläpitopalvelun kaikkiin toimittamiimme järjestelmiin.